Nieuws

Paasbrunch – 1 april 2024
Op Tweede paasdag heeft de paasbrunch plaatsgevonden. Iedereen heeft kunnen genieten van een heerlijke en gezellige paasbrunch.
Door het slechte weer kon helaas het springkussen niet neergezet worden, maar de kinderen hebben zich geen moment verveeld. Alle eieren zijn gevonden en de kleurplaten zijn prachtig ingekleurd wat natuurlijk leuke prijzen opleverde.

Ledenvergadering en pubquiz – 16 februari 2024
Op vrijdag 16 februari vond de algemene ledenvergadering plaats. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: ‘Koe en jij’, Bouwerschapweg 29a.
Agenda ALV 2024

Buurt WhatsApp
Soms zijn er berichten of situaties die je graag zou willen delen met buurtgenoten. Of het nu gaat om veiligheid of iemand die hulp nodig heeft, het is fijn als je door middel van een kort berichtje elkaar kunt bereiken. WhatsApp is hier een handig hulpmiddel voor. Wil je gebruik maken van deze appgroep meld je dan aan met je mobiele nummer, zodat we je kunnen toevoegen aan de groep. 

AED
Dankzij alle giften, sponsorbedragen en enorme inzet van veel buurtgenoten heeft de buurtvereniging een AED kunnen aanschaffen. Voor informatie klik hier.

De AED bevindt zich achter het gebouwtje van de melktap van de familie Bijman, Washuisterweg 2.