Nieuws

Paasbrunch – 1 april 2024
De buurtvereniging organiseert op maandag 1 april een paasbrunch. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen eieren zoeken. Graag aanmelden vóór 25 maart.
Klik hier voor meer informatie
Aanmelden kan via e-mail of Antwoordstrook Paasbruch 2024

Ledenvergadering en pubquiz – 16 februari 2023
Op vrijdag 16 februari vond de algemene ledenvergadering plaats. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: ‘Koe en jij’, Bouwerschapweg 29a.
Agenda ALV 2024

Buurt WhatsApp
Soms zijn er berichten of situaties die je graag zou willen delen met buurtgenoten. Of het nu gaat om veiligheid of iemand die hulp nodig heeft, het is fijn als je door middel van een kort berichtje elkaar kunt bereiken. WhatsApp is hier een handig hulpmiddel voor. Wil je gebruik maken van deze appgroep meld je dan aan met je mobiele nummer, zodat we je kunnen toevoegen aan de groep. 

ECTB (Energie Coöperatie Ten Boer) – 19 april 2023
Tijdens de afgelopen ALV is een nieuwsbrief rondgedeeld met informatie over de plannen van ECTB. Afgesproken werd om ECTB te benaderen voor meer informatie.
Het bestuur heeft alle leden uitgenodigd voor een bijeenkomst die in samenwerking met ECTB werd georganiseerd. Op deze manier konden leden van TDeK zich goed laten informeren over de mogelijkheden die er zijn rond de aanleg van zonnepark Fledderbosch.
De informatieve avond vond plaats op woensdag 19 april. 
ECTB nieuwsbrief-2023-1

AED
Dankzij alle giften, sponsorbedragen en enorme inzet van veel buurtgenoten heeft de buurtvereniging een AED kunnen aanschaffen. Voor informatie klik hier.

De AED bevindt zich achter het gebouwtje van de melktap van de familie Bijman, Washuisterweg 2.